torsdag 5. november 2009

Just keep on falling and falling...

Mannen min har vært innlagt på Rikhospitalets spesialsykehus for epilepsi de siste dagene mens jeg har vært hjemme med svineinfluensa-barna våre. Utredes for hvorfor han gjør så mye rart om nettene mens han sover. Han kjørte dit selv, for han har jo aldri noe "anfall" på dagtid, KUN i REM-søvnen.

HAN FIKK IKKE KJØRE HJEM! DE HAR TATT FRA HAM FØRERKORTET!!!

Åssen i h...... skal vi klare oss fremover? Kan han fremdeles jobbe på Gardermoen? Pga meg må han jo levere minstejanta i barnehagen kl 07:00, hoppe rett i bilen og komme seg avgårde for å rekke jobben. Skal han begynne å ta buss nå? Mange synes sikkert at dette høres helt greit ut, og at vi er bortskjemt som har 2 biler når så mange klarer seg med en - eller ingen - og at det er lett å begynne å ta buss. Men sånn er det ikke. Tar han bussen herfra, og det skal klaffe med flytog, så er han ikke på jobb før 09:30 hvis han er heldig. Og når er han hjemme da??

Kanskje må han finne seg ny jobb. Økonomisk sett har han ikke sjans å finne jobb i nærområdet som kan matche lønna han har nå. Men penger er ikke alt! Han byttet jobb til nærmiljøet og gikk ned over 200.000,- i lønn. Men trivselen da? Han elsker å jobbe med fly og det er jo det han er utdannet innen.

I tillegg trenger han førerkortet på jobben. Inn i tenkeboksen på oss.. Men først skal han legges inn igjen fra tirsdag til fredag uka som kommer. Da skal han filmes 24/7 og ha masse ledninger tilkoblet hele tiden. Hadde jo ledninger og ble filmet denne uken også, men det var ikke hele døgnet. Så vi får krysse fingrene for at dette blir midlertidig og at han får førerkortet tilbake innen kort tid..

Dette ble et rotete innlegg, men er så trøtt, og måtte bare få ut litt frustrasjon. Kunne skrevet mye mer, men det får komme i et annet innlegg..

Ha en god natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar